FRACTIE

Wie wij zijn

THIJS VAN ZUTPHEN

Fractievoorzitter

Thijs van Zutphen (1997) is sinds januari 2017 raadslid en fractievoorzitter van Lijst Blanco in de gemeente Meierijstad. Hij is geboren en getogen in Nijnsel en woont daar nu nog steeds aan de Weivenseweg. Hij studeert momenteel fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg, nadat hij zes jaar op het Zwijsen College in Veghel heeft gezeten.

Binnen de fractie houdt Thijs zich voornamelijk bezig met onderwerpen in de commissie ‘Mens en Maatschappij’. Denk hierbij aan onderwijs, sport en zorg.

LUC VAN DEN TILLAART

Raadslid

Luc van den Tillaart (1996) is sinds februari 2018 raadslid van Lijst Blanco in de gemeente Meierijrijstad. Hij woont momenteel in Erp en is hier op ook opgegroeid. Hij is bezig aan zijn master accountancy aan de Universiteit van Tilburg, nadat hij succesvol zijn bachelor bedrijfseconomie heeft afgerond. Hij heeft net als Thijs zes jaar op het Zwijsen College in Veghel gezeten. Naast zijn studie en raadslidmaatschap schrijft Luc zijn scriptie bij Deloitte in Eindhoven.

Binnen de fractie houdt Luc zich voornamelijk bezig met de onderwerpen in de commissie ‘Ruimte, Economie en Bedrijfsvoering’. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, verkeer en financiën.

KYARA VAN ROESSEL

Burgercommissielid

Kyara van Roessel (1997) is sinds februari 2019 commissielid van Lijst Blanco. Ze is opgegroeid in Zijtaart en woont daar nog steeds. Kyara heeft de HAVO afgerond aan het Zwijsen College in Veghel en ook haar studie HBO-rechten heeft ze succesvol afgerond. Momenteel volgt ze een master rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Naast haar studie en commissielidmaatschap is Kyara werkzaam als juridisch medewerker bij Bierens Incasso Advocaten in Veghel. 

 

©2019 by Lijst Blanco. Proudly created with Wix.com