top of page

FRACTIE

Wie wij zijn

Zutphen van Thijs - Lijst Blanco.jpg

THIJS VAN ZUTPHEN

Fractievoorzitter

Thijs van Zutphen (1997) is sinds januari 2017 raadslid en fractievoorzitter van Lijst Blanco in de gemeente Meierijstad. Hij is geboren en getogen in Nijnsel en woont daar nu nog steeds aan de Weivenseweg. Hij studeert momenteel fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg, nadat hij zes jaar op het Zwijsen College in Veghel heeft gezeten.

Binnen de fractie houdt Thijs zich voornamelijk bezig met onderwerpen in de commissie ‘Mens en Maatschappij’. Denk hierbij aan onderwijs, sport en zorg.

LB LucvandenTillaart.jpg

LUC VAN DEN TILLAART

Raadslid

Luc van den Tillaart (1996) is sinds februari 2018 raadslid van Lijst Blanco in de gemeente Meierijrijstad. Hij woont momenteel in Erp en is hier op ook opgegroeid. Luc is momenteel werkzaam bij Deloitte als accountant. Daarnaast volgt hij de post-master Accountancy aan Tilburg University. Hiervoor heeft hij succesvol zijn bachelor Bedrijfseconomie en master Accountancy aan Tilburg University afgerond. Hij heeft net als Thijs zes jaar op het Zwijsen College in Veghel gezeten. 

Binnen de fractie houdt Luc zich voornamelijk bezig met de onderwerpen in de commissie ‘Ruimte, Economie en Bedrijfsvoering’. Denk hierbij aan bestemmingsplannen, verkeer en financiën.

Onze mensen: TeamMember

DYLAN KUIJS

Burgercommissielid

Dylan Kuijs (2000) is sinds april 2020 commissielid voor Lijst Blanco in de gemeente Meierijstad. Hij is geboren en opgegroeid in Sint-Oedenrode en woont daar nog steeds. Op het moment studeert Dylan Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voordat hij aan deze studie begon heeft hij het VWO afgerond op het Zwijsen College in Veghel. Nadat Dylan zijn bachelor Nederlands Recht heeft afgerond wil hij zich gaan specialiseren in het strafrecht. Dylan vindt het belangrijk dat Meierijstad een leefbare gemeente blijft voor jong en oud en waar ook toekomstige jeugd op een goede manier kan opgroeien. Op deze manier hoopt hij daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

JELLE VERBAKEL

Burgercommissielid

Jelle Verbakel (2000) is sinds November 2019 Burgercommissielid van Lijst Blanco in de gemeente Meierijstad. Hij is geboren en getogen in Erp, waar hij nog altijd woont. Jelle is momenteel nog een student, hij volgt de master Complex Systems Engineering and Management op de TU Delft. Daarnaast werkt hij parttime als consultant bij Student Consultant. Hij heeft net zoals de andere leden zes jaar op het Zwijsen College in Veghel gezeten.
Binnen de fractie houdt Jelle zich voornamelijk bezig met onderwerpen in de commissie ‘Mens en Maatschappij’

bottom of page